AçıklamalarGenel

6-8 Ekim serhildan ruhuyla kesintisiz Seferberlik sürecini başlatıyoruz

Tüm Yurtsever ve Kahraman Gençliğine

Sonda söyleyeceğimizi başta söylüyoruz. Bizler Kürdistan Gençlik hareketi olarak 6-8 ekim serhildan ruhuyla Kesintisiz seferberlik sürecini başlatıyoruz. Tek bir Kürdistan gencinin kafasında soru işareti olmadan bu kesintisiz Seferberlik çağrısına katılmalı azgın tc sömürgeciliğine karşı ülkesini, toprağını halkını aktif olarak savunma pozisyonuna geçmelidir. Rojavayê Kurdistan’a olası bir işgal saldırısı durumunda her yer 6-8 ekim ruhuyla serhildan alanına dönüştürülmeli. Gençlik hiçbir yerden talimat, açıklama ve beklenti içerisinde girmeden doğalında gelişecek serhildanları başlatmalıdır. Her Kürdistan genci kendine güvenerek kendine inanarak hareket etmelidir. Kürdistan gençliğinin yılların tecrübesi var bu tecrübeye dayanarak özellikle Bakure Kurdistan’da gençlik bunun öncülüğünü yaparak bulunduğu alanda büyük küçük demeden eylemler zincirinin startını vermelidir. Her ne kadar faşizan baskılar olsada bugün ortadoğuda en örgütlü gençlik Yurtsever ve Kahraman Kürdistan gençliğidir. Kürdistan gençliği olarak başlatacağımız serhildanlarla faşizmin saldırılarını da kırmış olacağız.

Azgın Türk Sömürgeciliği binlerce şehidinizin emeğiyle elde ettiğimiz kazanımlara vahşice saldırmakta. Halkımızı katliamdan geçirme yemini etmiş, ülkemizi işgal etmek için en ufak bir kaygı yaşamamakta. Bugün azgın tc sömürgeciliği işid’in Kobane’de yapamadığını Kürdistan’ın tamamın da bizzat kendisi yapmaya çalışmaktadır. Akp-mhp faşizmi ülkemizi ve devrim kazanımlarımızı işgal talan etmek için her şeyiyle seferber olmuş durumdadır. Akp-Mhp Ateşle oynamaktadır. Medem ki bizler ateşiz madem ki ateş bizimle sembolleşmiş o zaman bu ateşi her alanda gürleştirmek gerek. Bu ateş bizi yüceltecek faşizmi yakıp kül edecektir. Biz Gençlik hareketi olarak her zaman kendi öz gücümüze dayanarak eylemselliklerimizi geliştirdik. Azgın tc sömürgeciliğine karşı mücadele ettik. Bundan sonra da böyle olacak. Hiçbir Kürt Gencinin Başka kesimlerin Başka güçlerin açıklamalarına itibar etmemelidir. Bunlar sadece mücadeleyi törpüleme ve normalleştirme çabasından başka bir şey değildir. Kürdistan gençliği açısından bağlayıcı olan tek açıklama Özgürlük hareketimizin ve Özgürlük hareketimize bağlı kurumların açıklamaları olmalıdır. Bunun dışındaki güçlerin açıklamalarını esas almak beklentili olmak safdillik olur.

Bizler Komalên Ciwan Olarak Tüm Kürdistan gençliğine çağrı yapıyoruz. Her kes tetikte beklemeli ve hazır olmalıdır. Bakûre Kurdistan’dan Türkiye’ye, Maxmur’dan Başure Kürdistan’a, Rojhilatê Kurdistan’dan Rusya ve Avrupa, Şengal’den Rojavaye Kurdistan gençliğine kadar herkes serhildanları başlatmak için seferber olmalıdır. Kaygılı yaklaşımlar, tereddütlü yaklaşımlar bizlere kaybettirir anlayışıyla her ne olursa olsun başarının sadece bizlerle geleceğine olan inançla alanlarda, şehirlerde, mahalle ve sokaklarda serhildan ateşlerini yakalım. Her kes şunu çok iyi bilsin ki her yerde eş zamanlı serhildanların başlaması düşmana en büyük darbe olacaktır. Hiçbir alan başka bir alandan beklememeli. Her alan başka alanlara öncülük etmelidir. Serhildanları ilk başlatanlar diğer alanların öncüsü olacaktır.

Yine bizler Komalên ciwan olarak başlatmış olduğumuz bu Kesintisiz Seferberlik sürecinde herkesin yönünü Rojavaye Kurdistan’a dönmesinin çağrısını yapıyoruz. Rojavaye Kürdistan’da öz Savunma güçlerine katılıp yıllardır düşmana karşı biriktirilen öfkeyle en aktif şekilde savaşmalıdır. Koban’e Zaferi böyle kazanıldı. Daiş her alandan gençlerin Kobanê seferberliğine katılmasıyla bozguna uğratıldı. Şimdi de sıra işgalcı tc’nin bozguna uğratılması sürecidir.

Bizler kürdistan gençliği olarak halkımızı ülkemizi toprağımızı savunmaya mahkumuz. Bu topraklarda her zaman biz vardık ve her zamanda biz varolacağız. İnsanlığın öncülüğünü bizler yaptık ve bundan sonra da bizler yapacağız. Bir Kere daha tekrar ediyoruz Mutlak Zafer Kesintisiz Seferberlik Sürecine katılarak kazanılır.

Komalên Ciwan Koordinasyonu
07-10-2019

Related Articles

Bir yanıt yazın

Close